Multi%20ethnic%20people%20of%20different%20age%20looking%20at%20camera%20collage%20mosaic%20horizont

SOCIAL MASTERCLASS

Social MasterClass er et koncept udviklet af SafeChildren til at motivere og inspirere praktikere over hele verden på området for udsatte børn, unge og deres familier til at få nye ideer, viden, inspiration, input og indsigt til deres daglige praksis.

Særligt indenfor forebyggelse af fysiske, psykiske og seksuelle overgreb, sikkerhedsplanlægning og traumebehandling, når skaderne er sket – men også generel viden om børns sikkerhed, sundhed, trivsel og udvikling.

Social MasterClass er tiltænkt som et undervisningsunivers, hvor man kan søge inspiration og viden, når man har tid og overskud eller står i en særlig situation, udfordring eller dilemma i ens dagligdag, hvor man kan have brug for nye input og viden til at komme videre i en given situation.

Universet er baseret på oplæg fra en masse af verdens førende eksperter indenfor børneområdet, så du kan få en verdensklasse undervisning hjemmefra efter eget frit valg som individuel bruger eller dele det med hele din arbejdsplads som organisationsbruger. 

Det er et levende univers, hvor nye Masterclasses vil komme til løbende og vil derfor være i stadig bevægelse mod at blive større, bedre og mere inspirerende for dig, når du logger på, så du kan opleve et overflødighedshorn af inspiration og motivation til din praksis. 

Social MasterClass har også tilkoblet fællesskab på facebook, hvor man kan deltage gratis og dele erfaringer med hinanden og reflektere sammen over de ting, som man har lært ved at lytte til de forskellige Master Classes. På den måde kan man skabe kontakt til praktikere i hele verden, som man også kan inspireres af, men man også kan få mulighed for at bidrage med sine egne erfaringer og perspektiver til at udvikle andres praksis rundt omkring i verden. Man kan stille spørgsmål til andre, dele a-ha oplevelser efter en Master Class og skrive om ens erfaringer med at afprøve noget af den inspiration, som man har fået fra en MasterClass. 

Social MasterClass er under opbygning og vil blive lanceret hurtigst muligt på http://www.socialmasterclass.dk og på de sociale medier.