Professor Lecturing on Stage

ÅBNE KURSER

Udbudt af Safe Children

 
Jhc PhotoFrom_SuicidesStop 031017 (2) kopi.jpg

WORKSHOP MED JOHN HENDEN
D. 11 OG 12 JANUAR 2023

Arbejdet med traumatiserede mennesker kalder på en forståelse for, hvad det betyder at være traumatiseret. Det kalder også på særlige kompetencer i forhold til at hjælpe dem med at få deres liv tilbage på sporet, genvinde kontrol over symptomer og leve livet fuldt ud efter at have oplevet voldsomme hændelser. John Henden har udviklet denne 2 dages workshop med henblik på at give deltagerne løsningsfokusrede værktøjer og teknikker, som både er lette at lære og lette at anvende til at hjælpe traumatiserede mennesker med at opnå dette. Workshoppen vil beskæftige sig med 6 emner, henholdsvis triggere, flash-backs, påtrængende tanker, søvnforstyrrelser, nedture og at leve livet fuldt ud. Der vil være fokus på undersøge disse områder i detaljer med henblik på at øges deltagernes tillid til at arbejde med traumatiserede mennesker på denne specialiserede løsningsfokusrede måde. 


Ved afslutningen af workshoppen vil deltagerne være i stand til demonstrere en øget forståelse af alvorlige traumer og stress og beskrive kendetegnene ved forskellige stadier i helingen. Man vil kende de grundlæggende løsningsfokuserede og andre specialiserede værktøjer og teknikker til at hjælpe mennesker henimod at leve godt i overensstemmelse med deres autentiske selv. Man vil også opnå viden om de vigtigste elementer af at kunne være til hjælp som professionel og at kunne passe på sig selv i dette arbejde samt at blive bevidst om faldgruber, når man arbejder med svære og traumer og stress. Alt i alt vil man kunne føle sig mere sikker i arbejdet med mennesker, som har oplevet alvorlige traumer og/eller stress. 


I denne praktiske 2-dages workshop formidles og illustreres Johns løsningsfokusrede tilgang til arbejdet med traumer gennem oplæg, dialog, øvelser i grupper og audiovisuelt materiale og sikrer derigennem at alle læringsstile tilgodeses. Undervisningen foregår på et foreståligt engelsk.


John Henden er en anerkendt international underviser, terapeut og præstationscoach. Han har en baggrund som praktiserende læge og er videreuddannet indenfor psykologi og er kvalificeret rådgiver og medlem af British Association of Counselling and Psychoterapy. John er specialiseret indenfor 3 områder, henholdsvis det løsningsfokuserede arbejde med svære traumer og stress, selvmordsforebyggelse og løsningsfokuseret arbejde med stress og resiliens. Som løsningsfokuseret terapeut har han hjulpet mange mennesker efter at have oplevet traumatiske hændelser, såsom væbnede kampsituationer, væbnet røveri, voldtægt, nærdødsoplevelser, trafikulykker og pludselig dødsfald. Han underviser i både grundlæggende løsningsfokuserede og andre avancerede teknikker til at opnå succesfulde resultater på sådanne klienter. 


John har også skrevet flere bøger: 

Henden, J. (2011). Beating Combat Stress: 101 Techniques for Recovery. Wiley-Blackwell; and, 

Henden, J. (2017). What it Takes to Thrive; techniques for severe trauma & stress recovery. World Scientific Publishing

Henden, J. (2017). Preventing Suicide: the Solution Focused Approach. Second edition. Wiley-Blackwell

Praktisk information: 

Sted: Centralt i København 

Tid: Kl. 9-15.30 begge dage med fuld forplejning ​

PRIS: 3200 Kr. ex. moms pr. person med mulighed for mængderabat ved tilmelding af flere fra samme arbejdsplads. Betaling i 2023 er mulig. 

Tilmelding: Senest d. 9.12.22 på mail Info@safechildren.dk


Vel mødt, 

Anne-Marie Wulff og Rikke Ludvigsen