"Owning our story and loving ourselves through that process is the bravest thing we'll ever do."
BRENE BROWN

 

”Hvordan har EMDR og Rikke hjulpet mig?
Jeg har fået mig selv og mit liv tilbage, måske ikke som det var før, men i en anden og hel udgave. Jeg bliver ikke længere terroriseret af mareridt og flashbacks, som lammer mig med angst, frygt, skyld og skam. I stedet har jeg minder om oplevelser, som jeg har fundet fred med – som jeg kan rumme i min krop og i mit sind, uden at vælte. Jeg føler mig som et helt menneske igen og selvom det måske lyder underligt, har jeg fundet mening med det jeg har oplevet. Til at starte med kunne jeg næste ikke tro det – forandringen føltes næsten uvirkelig/ magisk – men som dagene (og nætterne gik) måtte jeg erkende, at det var virkeligt og vedvarende. 
EMDR har givet mig ro i mit system, og troen på mennesker igen. Jeg vil for altid være taknemmelig for det Rikke har gjort, uden hendes behandling tror jeg aldrig jeg var nået hertil. Rikke er professionel og omsorgsfuld i en helt særlig grad– dygtig ud til fingerspidserne og med det største bankende hjerte for traumehealing. Jeg håber inderligt rigtig mange for glæde af og mulighed for at opleve hendes enestående kompetencer”

Anonym kvinde, 41 år, efter 4 EMDR behandlinger ovenpå at have overlevet voldsomme og livstruende hændelser

I was fortunate to meet Rikke couple of years back on vacation. She truly has a gift that you can feel by just being around her. Her lovely spirit of warmth, and bubbly personality makes you feel both at ease and secure.I had no idea what trauma healing entailed or if it would be worth it. All I can say is it changed me forever and was a beautiful experience. She gently worked on some dark thoughts which turned into rainbows in my mind....

Woman 54, survivor and thriver after sexual abuse

Jeg har modtaget Re-connect traumehealing fra Rikke 2 gange. 

Første gang var i forbindelse med, at jeg i en periode med meget udvikling var presset mentalt, trist og havde mistet min jordforbindelse, så jeg havde svært ved at handle og sad fast i den tilstand, jeg var i. Bl.a. havde jeg svært ved at have stadig kontakt til min feminine side og jeg kunne mærke det ved at jeg ikke kunne mærke den venstre side af min krop. Jeg kunne tydeligt mærke traumehealingen mens den foregik – jeg kunne mærke, at en lukkethed i mit Solar Plexus, der faktisk delte min krop i 2, blev åbnet og jeg kunne mærke energien strømme igennem hele min krop igen. Jeg kom ud af traumehealingen med lyst til at leve i stedet for med tristhed, og med en større tro på mig selv, der var grounded i min krop. På længere sigt har jeg mærket, at traumehealingen har støttet mig i at slippe en stor del af mit kropspanser og være mere åben overfor verden, også når der sker noget, der ikke er så rart. 


I den anden traumehealing fokuserede vi på en gammel, gammel sorg, som jeg har båret rundt på hele dette liv – muligvis en karmisk sorg – og på min sexualitet, der ikke er så stærk efter en omgang cancerbehandling for nogle år tilbage og en stor krise på samme tidspunkt. Jeg har ikke mærket noget til sorgen siden traumehealingen, og jeg kan mærke små ”Energiudbrud” i min sexualitet. Jeg bruger Rikkes traumehealing til at lægge en basis for mit videre selvudviklingsarbejde, fordi min selvudvikling fungere langt bedre, når den sker på et fundament af energimæssig balance. Jeg kan kun anbefale Rikkes traumehealinger – de går meget dybt ind og når de steder i din energi, hvor du har problemer, både fysiske og psykiske, og skaber en balance, der vokser stille og roligt i dig med tiden.

Ellen-Birgitte Zorn, kvinde 65 år, traumeterapeut